Arrangørverksted onsdag 3. november kl 18:00

Bilde fra arrangørverksted i 2014

Onsdag 3. november er det ikke nattløp og vi har satt av kvelden til et arrangørverksted hvor vi håper at mange som ikke har prøvd seg å lage opplegg til treninger, nærløp eller liknende vil være med for en innføring i verktøy og hva som er lurt å huske for å lage slikt.

Vi legger opp til at man kan delta helt uten forkunnskaper og vi tenker at interreserte fra 12-13 år og oppover til langt opp i pensjonistalder kan ha utbytte av å delta. Vi vil se på de vanligste dataverktøyene for å lage litt proffe opplegg. Diskuterer forskjeller mellom forskjellige løyper og nivå.

Aktivitetsbanken til NIF gir mange gode ideer til opplegg for orientering, og vi ser på hvordan lage egne opplegg som dette. Hva må til for å lage et enkelt nærløp, hvordan tegnes løypene, hvordan trikse og lage eks labyrinter, kurveløp, tvungne veivalg mm.

Det er en fordel om de som blir med har med egen datamaskin (PC eller Mac), eventuelt kan to jobbe sammen. Før kvelden sendes lenke til gratis programvaren som brukes (PurplePen, Open Orienteering Mapper, Ocad Viewer) samt kartfiler slik at alle har dette klart når vi kommer. (Hjelp til installasjon gis til de som trenger dette).

Vi vil ha dette i Løkkeveien 109 og starter kl 18. Det er Gjesteparkering for sykler og biler i låst garasje (NB Ikke parkeringen til Extra butikken) som de som trenger å komme inn her blir låst inn i.

Meld deg på i klubbaktiviteter på Eventor (må være innlogget) eller på e-post om du ikke finner ut av det til pal@o-klubb.no

Lenke til klubbaktivieteten: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4261