O-skole

Velkommen til sommer-orienterings-skole!

Stavanger Orienteringsklubb vil 9. – 11. august 2021 ha O-skole for unge mellom 10-13år.

Målet med sommer-O-skolen er at du skal få et morsomt og lærerikt møte med orientering.

sommer-O-skolen lærer du å bruke kart og kompass, av erfarne og blide instruktører. Vi vektlegger allsidighet, og vil i løpet av dagene ha masse varierte o-leker og kjekke orienteringsløp. Sommer-O-skolen passer for både nybegynnere og for de som driver med orientering.

Hver dag møtes vi ved parkeringsplassen ved Oljedirektoratet kl. 9 og vi avslutter samme plass kl. 15. Du kommer til å oppleve Sørmarka på en ny måte. På onsdagen avslutter vi dagen med et lite orienteringsløp og grilling. Her er foreldre og søsken hjertelig velkommen. Gi gjerne tilbakemelding om de ønsker å delta!

Deltakeravgift på sommer-O-skolen er kr. 400 for medlemmer og kr. 600 for de som ikke er medlemmer (medlemskap koster 200kr). Søskenmoderasjon reduserer prisen med kr. 100. Inkludert i prisen er frukt og t-skjorte.

Påmeldingsskjema finner du under. Betaling skjer til kontonummer 7877 06 52153, merk betaling med «O-skole» og navn.

Påmeldingsfrist er 15. juli, eller til det er fullt (Maks 30 deltakere). Siste betalingsfrist er 20. juli.

Utstyr: Treningstøy/-sko som passer for uteaktivitet, uansett vær. Liten sekk der du har med drikkeflaske, matpakke og tøyskift.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Morten på e-post morten.ronaess@conocophillips.com eller telefon 97580214.

Påmelding:

Har du meldt deg på og ikke fått bekreftelse legg inn påmeldingen på nytt eller ta kontakt på e-post stavanger@o-klubb.no