O-skole 7. – 9. august 2024

Velkommen til sommer-orienterings-skole 2024!

7.-9. august vil Stavanger Orienteringsklubb ha O-skole for unge mellom 9-14 år (for de som skal begynne i 4. klasse og oppover).

Målet med sommer-O-skolen er at du skal få et morsomt og lærerikt møte med orientering.

På sommer-O-skolen lærer du å bruke kart og kompass, av erfarne og blide instruktører. Vi vektlegger allsidighet, og vil i løpet av dagene ha masse varierte o-leker og kjekke orienteringsløp. Sommer-O-skolen passer for både nybegynnere og for de som driver med orientering.

Hver dag møtes vi ved parkeringsplassen ved Oljedirektoratet kl. 9 og vi avslutter samme plass kl. 15. Du kommer til å oppleve Sørmarka på en ny måte. På fredagen avslutter vi med et lite orienteringsløp og grilling. Her er foreldre og søsken hjertelig velkommen. Gi gjerne tilbakemelding om de ønsker å delta!

Deltakeravgift på sommer-O-skolen er kr. 400 for medlemmer og kr. 600 for de som ikke er medlemmer (medlemskap koster 200kr). Søskenmoderasjon reduserer prisen med kr. 100. Inkludert i prisen er frukt og t-skjorte.

Påmeldingsskjema finner du under. Betaling skjer til kontonummer 7877 06 52153, merk betaling med «O-skole» og navn.

Påmeldingsfrist er 15. juli, eller til det er fullt (Maks 30 deltakere). Siste betalingsfrist er 21. juli.

Utstyr: Treningstøy/-sko som passer for uteaktivitet, uansett vær. Liten sekk der du har med drikkeflaske, matpakke og tøyskift.

Påmelding til rekruttering@o-klubb.no. Har du spørsmål ikke nøl med ta kontakt med Tone på telefon 90548461.

Påmelding settes opp når siden legges ut

Sponsor av O-skolen 2024: