Begynne

Har du lyst å begynne med orientering?

Orientering er en idrett som passer for alle, uavhengig av alder, kondisjonsnivå og ambisjonsnivå.
Stavanger er en aktiv orienteringsklubb med et svært bra miljø. Du trenger ikke kurs for å begynne for vi gir opplæring til nye som begynner på treningene, men vi har også nybegynnerkurs hver vår.

Klubben har trening hele året (Se i egen meny), og det er bare å møte opp. Vi har opplegg for alle uavhengig av alder og nivå.

Medlemskontingent for i år er:
Aktive over 17 år     500kr
Aktive 12-16 år.      200kr
Aktive tom 11 år     100kr
Støttemedlemskap / Tur-O medlem 100kr

Klubben dekker startkontigent på o-løp i Norge (ikke bedriftsløp) for medlemmer, og du får rabatt på tidtakerbrikke /kompass til sponset pris.

Fra 2024 krever Norges Idrettsforbund (NIF) at nye medlemmer registrerer seg selv i «Min idrett» via lenken under, men vi vil gjerne også at alle nye medlemmer fyller ut skjemaet under også.  

Innmelding  via Min idrett: https://medlemskap.nif.no/24262

Det er orienteringstilbud som passer for hele familien og du kan delta på turorientering, fot-orientering, sykkelorientering (MTBO) og presisjonsorientering (PREO).

Klubben her hvert år turorienteringsopplegg finner dere mer informasjon om her: https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/291

Klubben har også andre opplegg for turorientering deler av året. I desember kan du delta på julejakten (https://julejakten.no) og Postjakten (https://postjakten.no) .

Under noen lenker for de som vil ha litt tørrtrening:
Nett Orientering – introduksjon til orientering.
O-skolen Orienteringstips og informasjon fra Norges Orienteringsforbund.
Catching Features – Orisnteringsspill for PC (Fungerer også fint i Wine på Mac og Linux)

Skoler som ønsker hjelp til opplegg kan ta kontakt med oss. Vi har kart over store deler av Stavanger og gir skoler anledning til å bruke disse gratis i undervisningen. Med oppdaterte kart blir opplæringen mest mulig spennende. (Skoler i alle kommuner får også bruke vår kart i undervisningen, vi har bla flere kart i Ryfylke)

Har du spørsmål eller vil begynne med orientering send oss en e-post på stavanger@o-klubb.no

Legg igjen en kommentar