Bestilling av drakter fram til 28. november

Trenger du ny løpstrøye, overtrekksdrakt, lue, dunjakke eller annet i SO design må du være raskt ute. Vi vil ikke lenger ha lager av drakter til voksne, men vil fortsatt ha litt lager til de yngste.

Vi har en avtale med Trimtex om løpstøy hvor nettbutikk for klubbtøy er tilgjengelig fram til 28. november. Det vil ikke være mulig å bestille etter dette.

Selv om bestillingene ikke vil bli levert før i slutten av januar er det flere gode tips til julegaver. (Innlogget via lenken under får du også 25% på prisene på andre varer i nettbutikken, dette også etter den 28)

Vi har fremdeles noen drakter på lager i klubben, se oversikt i tabellen under. Ta kontakt med Haldis om du vil ha noen av disse:

Rabattene er lagt inn, så bestill nå!
For å se design og bestille gjøres dette på denne siden: https://trimtex.no/no/search?cgid=StavangerOKNS

[bg_collapse view=»link-inline» color=»#4a4949″ icon=»arrow» expand_text=»Hjelp for bestilling» collapse_text=»Skjul hjelp» ]

Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=StavangerOKNS

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller.
På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: StavangerOK

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

[/bg_collapse]