SO-Cup 2022

SO-Cup består av 10 orienteringsløp i løpet av sesongen hvor vinneren i hver klasse kåres til klubbmester i følgende klasser: D/H 11-12, D/H 13-14, D/H 15-16, D/H 17-59 og D/H 60-. Det er i tillegg klasse for D/H -10 og nybegynnerløype hver gang. For løpere over 50 år er det alderskorreksjon (se detaljer under).

Årets løp

Løp nrDatoType og stedEventorlenke

Av de 10 løpene er det 6 tellende løp, dvs deltar du i alle løpene teller de beste. Du får poeng i hvert løp du deltar i og summen av de 6 beste løpene gir totalscore. Så legges alderskorreksjon til i de to eldste klassene.

Påmelding
Alle må melde seg på til de enkelte løpene i Eventor.
De som ikke er påmeldt i eventor kan vi ikke love vil telle med i sammendraget, men vi forsøker å være fleksible.

Poengberegning
6 av 10 løp teller i sammendraget, og det benyttes følgende poengskala for plassering: 15, 12, 9, 7, 6, 5, 5, 5, 5, 5 … (Alle som fullfører får minimum 5 poeng). I klasser til og med 10 år tildeles 15 poeng for fullført og 5 poeng for deltatt.

Maksimalt etter de 6 beste løpene vil en som har 6 seire ha totalt 90 poeng, og en som har fullført alle løp vil minimum ha 30 poeng.
Det er alderkorreksjon fra og med 50år. På sammenlagtresultatet tildeles på sammenlagtsummen etter 6 løp en løper på 50 år 4 ekstra poeng og løper over 55 år 8 ekstra poeng i klassene D/H 17-59. I klassene D/H 60- tildeles 5 poeng ekstra pr 5 år over 65år.

Start
Start er for alle løpene mellom klokken 17:30 og 18:00. Poster samles tidligst inn fra kl 19:00 om ikke annet står i innbydelsen.