Tur-Orientering 2024

Tur-Orienteringen ruller og går. Det er nå over 200 forskjellige personer som deltar i klubbens opplegg. Alt fra hyperaktive o-løpere som tar hundrevis av poster, til de som prøver seg litt. Dette er en super anledning til å få seg litt o-teknisk trening. Her kan det løpes eller man kan ta det i makelig tempo. Vi har totalt 10 kart inkludert i vårt opplegg. 5 kart med «Grønne turer» som har lav terskel, er enkle og bynære. I tillegg har vi 5 turer som er laget litt mer krevende. Blant annet til Lyefjell og til Eltravåg (med innlagt tur opp til Vårlivarden).
Tur-o mappene kan kjøpes hos STFs tursenter eller Intersport i Østervåg. Eller ved å kontakte Kjetil Wirak. Vanlig pris er kr 300,-, men klubbens medlemmer får dem til kr 195,-. (kontakt Kjetil for kode) Grønne turer kan lastes gratis ned i Appen Turorientering eller nettstedet turorientering.no. Så: løp og kjøp, i sommer når det kanskje er litt få vanlige o-løp, prøv Turorientering!
 
Det kan også nevnes at vi i år deltar i et prosjekt sammen med SUS – som tilbyr Tur-O til kreft-pasienter. Dette gjøres sammen med Orienteringsforbundet og «Pusterommet» på SUS (Sykehuset). Dette innebærer både kurs og fellesturer. Tilsvarende opplegg finnes på mer enn 20 sykehus i hele landet. I kurset og de første fellesturene vil Tur-O kartet Våland benyttes. Det blir spennende!