Velkommen til årets første bedriftsløp på Universitetskartet 3. april 2024

Stavanger Orienteringsklubb arrangerer det første bedriftsløpet i år. Løpet er et kortløpt, et langt sprintløp. Nytt for i år er at bedriftsløpene skal benytte Eventor til påmedling av løperene.

Løpet går på Universitetskartet, med mye av løypene i skogholtene på vestsiden av Universitetsområdet og slik at det er mulig å løpe på mykt underlag i større deler av løypene. 

Det begynner å knoppes på trær og busker nå, så får vi litt varme i påsken kan vi forvente fin vårstemning i skogen med grønne blader og nye skudd.

Innbydelse finner du på bedriftskretsens sider: http://bisori.org/innbydelser/2024/innb0403.pdf

PM med med detaljer: http://bisori.org/innbydelser/2024/pm0403.pdf

Påmelding 1 uke før løpet i Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/19630

NB – Ingen skal ha to brukere i Eventor, dvs har du en aktiv bruker fra før legger du til bedriftsklubben til i denne. (Se veiledning lenger nede)

Les mer under bildet

Vårstemning i skogen

Dersom du ikke har bruker i Eventor og bedriftsklubben heller ikke finnes er det bare å trykke på «Registrer meg» i Eventor og følge anvisningene der, men har du bruker fra før se på veiledningene under.

Har satt opp en kort veiledning for hvordan opprette en bedriftsklubb i Eventor for dem som har Eventorbruker fra før: Opprette bedriftsklubb i eventor

En veiledning for hvordan legge til klubben i Eventor for brukere som har eventorbruker fra før: Legge til organisasjon i Eventor

Og hvordan legge til brikkenummeret så det automatisk kommer opp når du melder deg på: Legge inn brikkenummer i eventor

Se mer på bedriftsidrettskretsens sider: Rogaland Bedriftsidrett