Finale i Ungdomscup i Ølbergskogen 19. september

På helt nytt kart over Ølbergskogen arrangerer Stavanger OK finalen i Ungdomscupen 2023. Det blir jaktstart i alle ungdomsklassene. Selv om dette heter ungdomscup er det selvfølgelig også gode løyper for de eldre, som har fleksistart.

Ølbergskogen er et lite og flatt skogsområde, tidligere militært område, med masse detaljer, stier og rask bunn. Området er godt avgrenset slik at ingen klarer løpe seg helt bort. Invitasjon til løpet finner du her: Invitasjon

PM finner du her: PM

Jaktstartliste finner du her: Jaktstartliste

Kart over Ny-løypen vil legges ut på mandag.

Påmelding som vanlig på Eventor: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17976

Trykk på les mer for å se terrengbilder.

Under finner du bilder fra terrenget og fra løpet: