Lagskonkuranse, Ungdomstafett og nærløp for voksne på Krossberg 9. mai 2023

Arrangementet er ferdig og vi har lagt inn video og bilder fra løpet under. Også poengliste fra lagskonkuransen finner du der, se lenger ned. Dessverre ble det litt rot med premiene, men vi lover at disse skal bli delt ut ved en annen anledning!


Video fra arrangementet:

Resultatlisten fra Lagskonkuransen med poster: https://o-klubb.no/wp-content/uploads/2023/05/lagskonkurnse-med-poster.pdf

Velkommen til Lagskonkuranse, Ungdomstafett og nærløp for voksne på helt nytt kart over Krossberg. Kartet er så nytt at det enda ikke er utgitt! Området er det samme som før, strikt og med god bunn, ekstra fin nå som undervegetasjonon fremdeles er lav.

Lagskonkuransen er for alle under ca 12 år, hvor mellom 3-5 deltakere løper sammen og forsøker å besøke så mange poster – inkludert aktivitetsposter som de rekker på 45 minutter.

I Ungdomstafetten for unge mellom ca 12-16år er det 3 etapper med fellestart på hver etappe. Det er mulig å løpe inntil 2 løpere på hver etappe, første etappe er på C-nivå og u-gaflet, mens de to siste etappene er på B-C nivå med gamlinger.

I nærløpet er det to løyper å velge i Lang og mellom.

Les mer i innbydelsen her: https://o-klubb.no/wp-content/uploads/2023/05/2023-05-09_innbydelse.pdf

PM med mer detaljer og flere individuelle løyper finner du her: https://o-klubb.no/wp-content/uploads/2023/05/2023-05-09_PM.pdf

Påmelding som vanlig på Eventor.
For Lagskonkuranse og Ungdomstafetten her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/18245
For nærløp her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17433

Velkommen!