KM-sprint og KM-sprintstafett 2023 + Gjenglemt tøy

Savner noen en Norrøna genser i størrelse L kan ta kontakt med Leif Kjetil.

Ganddal IL arrangerte lørdag 22. april KM-sprint og KM-sprintstafett på Håbet i Sandnes i skikkelig sommervær. Stavanger OK stilte med 37 deltakere i klasser fra D9-10 til H80. Løperene fikk krevnende løyper med mange veivalg og endel stigning. I KM-klassene ble det dårlig uttelling, men mange gode resultater i flere andre klasser.

De som er interreseret i resultater finner dette her: Resultater KM-sprint
Løypene ligger i Livelox og du finner disse her: Løypene

Rett etter individuelt ble det avholdt KM-sprintstafett. SO stilte med 10 lag i forskjellige klasser. Selve stafettopplegget var i år endret fra tidligere år, hvor det for de yngste var 2 etapper og i de lengste 4 etapper, men med 2 personer som løp 2 etapper hver. Som vanlig på stafett var det bomming og stor spredning mellom lagene.

Resultatene fra stafetten finner dere her: Resultatliste KM-sprintstafett
Løypene ligger også her i Livelox: Løypene