Innbydelse til Vinterkarusell 25. februar 2023 på Eltravåg

Etter 2. post i Langløypa.

Håper at mange tar seg tid til Vinterkaruselløp på Eltravåg som start på Vinterferien for de som har dette, eller en fin tur i skogen om du ikke her ferie.

Tid og sted: Lørdag 25. februar 2023, med start mellom kl 13-14, Brytetid kl 15:00

Parkering og Samlingsplass: Parkering på offentlig parkeringsplass på Øvre Hetland. Det er her ca plass til 70 biler. Det er ca 150m fra samlingsplass til parkering. Samlingsplass i skogen. Start og mål rett ved samlingsplass i alle klasser. Kartlenke til parkeringsplass Øvre Hetland.

(Klikk les mer om du ikke ser hele teksten)

Påmelding og startkontingent: Påmelding på Eventor, helst innen dagen før, men aksepterer påmeldinger på samlingsplass, men kan ikke garantere kart i ønsket løype om det kommer mange løpsdagen.
Lenke til Eventor her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17314
Startkontingent kr 50 for alle. Aktive klubber faktureres i etterkant, bedriftsløpere og klubbløse betaler med Vipps til Stavanger Orienteringsklubb på #16652.

Kart og løpsområde: Eltravåg utgitt i 2001, men oppdatert i forbindelse med arrangement og er relativt godt. Grønne områder er generelt mer oversiktelige enn hva som framgår av kartet nå som det ikke er blader på trærne. Løpsområdet er skog, i lang og mellomløypene lite stier i deler av løypene, men godt kurvebilde og tydelige myrer. I deler av terrenget er det ganske tung bunn, mens andre deler igjen, spesielt der kort og Ny går er mer lettløpt. Det er endel myr, men denne bærer ganske bra. Det er O-teknisk krevende partier med skråli med mye detaljer i langløypa.

Løyper og poster: Det er som vanlig Emit EKT poster, de aller fleste postene henger i snor.
Dersom noen av snorene skulle løsne når du stempler på posten håper vi du tar deg tid å knytte denne opp igjen. Det er løse postbeskrivelser i Lang, mellom og kortløypen på samlingsplass.

LøypeNivåLengdeKlasser
LangA4,7 kmDamer lang, Herrer lang
MellomA3,4 kmDamer mellom, Herrer mellom
KortB/C2,0 kmDamer kort, Herrer kort
NyNy1,5 kmNybegynnere

Resultater: Resultater legges ut på Eventor og løyper i Livelox.

Løypelegger og løpsleder: Pål Bårdsen

Velkommen!

De mest avsidesliggende postene er allerede ute. I langløypa kan du også treffe på restene av en stor hjort: