Bli med på Postjakten 2022

Som del av den internasjonale mobilitetsuken bidrar Stavanger Orienteringsklubb med Postjakten.

Mellom 16-22 september står det ute 20 poster fordelt på områdene Mosvatnet -Paradis og Ullandhaug – Kristianslyst. Deltakelsen er gratis og du registrerer postbesøkene på postjakten.no for å være med på loddtrekning med premier (gavekort) hver dag.

Har du tidligere deltatt på Julejakten kan du logge inn med samme bruker på Postjakten, eller du oppretter en ny på postjakten.no opplegget egner seg i år godt å ta med sykkel, men det går også fint til fots. Områdene ligger lett tilgjengelig med kollektivtransport om du ikke sykler.

Last ned flygebladet og spre informasjonen på skole, jobb til venner og bekjente: Flygeblad

Se innlegg om postjakten fra Stavanger Aftenblad: Innlegg