Turorienteringen 2022

Nå er det klart for årets Tur-orientering.
Årets opplegg fra SO åpner på søndag, 20. mars. I år består mappen av 10 kart. Det er varierende turer på Eltravåg, Finnøy (Nytt kart), Tananger, Byhaugen og Sørmarka. I tillegg er det 5 grønne turer på Fjøløy, Badedammen, Vannassen, Ulsnes og Hjelmeland. Turen på Hjelmeland inkluderer «topptur» til Hjelmen 206 moh. De fleste grønne turene egner seg for familier og rullende deltakere.

Grønne turer kan lastes ned gratis på turorientering.no.

Klikk på les mer for ekstra informasjon.

Mapper kan kjøpes på 3 måter:

1) Kjøp digitalt på nett, turorientering.no. Kr 200 for alt, eller kjøp enkeltturer. Da må kartene skrives ut av deg selv.
2) Kjøp konvolutt med ferdige kart hos Intersport Østervåg eller Tursenteret til STF i Kannik. Eller internt i klubben (kontakt kjetil.wirak@gmail.no). Det vil også være mulig på o-løp Tastaveden lørdag 19/3. Pris for konvolutt med kart er kr 300,-.
3) Mappe kan også sendes i post. Bestilles da gjennom turorientering.no, kryss av for tilsendes. Det vil koste kr 350,-.


I år lanserer forbundet en ny og forbedret App som heter Turorientering. Gjennom denne «klipper» du postene vha QR-koden på postene. Alternativt kan du notere (ta bilde av) postkoden (tre bokstaver) på posten og registrere dette på turorientering.no i etterkant.
Alle poster er georeferert – og skal kunne vises på mobilen når du nærmer deg. De som har kjøpt konvolutt får med en konvolutt-kode som brukes til å få tilgang til kartene i appen. I appen er det også annen funksjonalitet: Familiefunksjon, Rankinglister, tilgang til andre klubbers opplegg, etc.
Så dette er et sikkert vårtegn. Tur-O er her og innbyr til mange fine og varierte turer for alle og enhver. 

Spre budskapet til venner, familie, kollegaer og naboer – eller ta dem med på tur..    🙂