Velkommen til «Torsdagsløp Desember» 19. desember 2019 fra Tjensvoll skole

Hele vintersesongen har vi torsdagsløp sist torsdagen i måneden. Noe som blir vanskelig i Desember, så denne måneden blir det en uke tidligere, den 19. desember. Det blir denne gang 3 løyper, en kortløype på nesten 2km med nybegynner nivå, en mellomløype på nesten 4km og langløype på ca 6km. Siden løypene stort sett går på veger og plener går det raskt unna for de som tar i. Løypene kan også tas med sykkel for dem som synes at det blir for hardt underlag.

Start mellom 17:30-18:00, og håper alle er i mål til 19:30. Det blir Emit stemplingsposter på noen av postene, men refleks på alle postene.
Påmelding helst på Eventor før løpet: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12146

Gjør denne gang en vri i mellom og langløypen hvor løypene går på kommunalt grunnlag noe ryddet, men stort sett i sort hvitt. Underganger/overganger og fotgjengerfelt er markert på kartet. Løypene kan vi derfor la gå i områder hvor vi ikke har o-kart, så denne gang går løypene sør-østover. De som var med på torsdagsløpene på 80-90 tallet vil føle seg hjemme med dette kartet selv om målestokken nå er 1:5000 med 2m ekvidistanse ikke 1:10000/5m som da. Se eksempel på hvordan kartet er her: Kartutsnitt

Etter løpet blir det Gløgg, pepperkaker og klementiner i SFO rommet på Tjensvoll skole. Det er tilgang til garderober og dusjer på skolen.

Velkommen, gratis deltakelse for alle som vil være med.