«Takk for meg» fra Børge Brubæk

Jeg ønsker å takke alle for mange hyggelige år med orientering i Rogaland. Jeg flytter nå (1.7) til Kongsberg etter å ha bodd i Stavanger siden februar 1989. I de første årene var det spesielt ett navn jeg la merke til fordi han stort sett vant HA og i tillegg var det med 5-15 minutters margin ned til meg uansett hvor bra jeg synes jeg gjorde det.. Bjørn, jeg slo deg kanskje på et par løp de siste årene – sikkert de gangene du var forkjølet – men det tok rundt 25 år før jeg klarte det.

Jeg vil savne de morsomme mannjevningene med dere – fra HA via HB til ‘gammelkarsbåsen’ i HC. Jeg har kost meg i alle år. Nå skal jeg trene i Kongsberg og håper å treffe mange SO’ere rundt omkring på diverse løp.

Takk for meg og lykke til videre alle sammen!

Børge

Legg igjen en kommentar