Terminliste nærløpskarusellen og tirsdagstreninger.

Nå er terminlisten for nærløpskarusellen og planen for tirsdagstreningnen klar.

Du finner begge her: Terminliste nærløpskarusellen og Plan tirsdagstreningene

Til forandring for tidligere år er 5 av vårløpene byttet ut med fellestreninger. Dette som et rekrutteringtiltak.

Hei,

Her kommer et utfyllende informasjonsskriv om ”tirsdagstreningene” som vi skal arrangere 5 tirsdager i stedet for ordinære nærløp. Disse treningene er åpne for ALLE! Og vi håper at klubbene drar med rekrutter og andre på disse treningene. Her kan vi skape et kjempegodt miljø på tvers av klubbene.

Vi stiller med mange ansvarlige og dyktige trenere og har store ambisjoner om å lage spennende, sosiale treninger med mye mestringsopplevelser!! (o-teknisk utvikling av basis-ferdigheter) Vi blir glad om enda flere har lyst å bli med å bidra som hjelpetrenere.

 

Når vi sier alle, så mener vi alle; Ikke bare småtroll, rekrutter, ungdom(roots) og kretslag, men også alle foreldre, voksne/godt voksne, mosjonister osv. Bjørn Alsaker med flere sørger for at det enten blir en o-løype å løpe gjennom eller en sosial løpetur sammen – evt delt i grupper etter kondisjonsnivå.

Håper du blir med å lage disse tirsdagstreningene til et av mange høydepunkt i o-sesongen!

Snakkes snart på løp og trening!

Ørjan

 Nå som det er et så bra opplegg som han ta hånd om nybegynnere bør vi benytte anledningen til å få lurt med venner til barn/barnebarn, nieser, nevøer, søskenbarn mm.

Legg igjen en kommentar